MASSAGES & BEHANDELINGEN

SPORTMASSAGE

Een stevige afvoerende massage door middel van strijkingen en knedingen die de doorbloeding bevorderen en de aanwezige afvalstoffen afvoeren. Dit kan eventueel worden aangepast met een op jouw aangepaste etherische massage olie.

Per 30 minuten: 32 euro.
Per 45 minuten: 45 euro
Per 60 minuten: 60 euro
Per 90 minuten: 90 euro

Met etherische massage olie: 15 euro extra.

De massage zal plaatsvinden op de locatie van de cliënt.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een rustige vorm van massage door middel van strijkingen en zachte knedingen en vooral “voelen” wat nodig is. Het zorgt ervoor dat lichaam en geest tot ontspanning komen. Dit kan eventueel worden aangepast met een op jouw aangepaste etherische massage olie.

Per 30 minuten: 32 euro
Per 45 minuten: 45 euro
Per 60 minuten: 60 euro
Per 90 minuten: 90 euro

Met etherische massage olie: 15 euro extra.

De massage zal plaatsvinden op de locatie van de cliënt.

MANUELE LYMFEDRAINAGE

Een zachte vorm van massage waarbij (overtollig) lymfevocht kan worden afgevoerd en het is een  ontspannende massage. Dit kan bij oedeem in de armen na bv een borstamputatie waarbij de Poortwachterklier is verwijderd, veel microtraumata aan de spieren na behoorlijke sportarbeid, verkoudheid, hoofdpijn maar mits er geen onbehandeld ziektebeeld aan ten grondslag ligt.

Per 30 minuten: 35 euro
Per 45 minuten: 50 euro
Per 60 minuten: 65 euro
Per 90 minuten: 95 euro

De massage zal plaatsvinden op de locatie van de cliënt.

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een reflexzonebehandeling. Het is een massage uitgevoerd in het bindweefsel en niet van het bindweefsel, behalve Flächige Gewebswasche. Tevens heeft deze massage effect in de spier, op de circulatie en zelfs in diep gelegen organen. Maximaal 30 minuten in verband met de prikkels die het lichaam te verwerken krijgt.

Per 30 minuten: 35 euro

De massage zal plaatsvinden op de locatie van de cliënt.

VOETREFLEXZONEMASSAGE

Middels massage en bepaalde druktechnieken de voeten masseren. Voetreflexzonemassage stimuleert de genezende krachten die in ieder mens min of meer aanwezig zijn, het kan daarom op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak ook wat onverwachte prikkels geven. 

Per 30 minuten: 35 euro.
Per 45 minuten: 50 euro
Per 60 minuten: 65 euro
Per 90 minuten: 95 euro

De massage zal plaatsvinden op de locatie van de cliënt.

KAYOTIMA SHIATSU MASSAGE

Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij vooral de duimen worden gebruikt. Letterlijk betekent shiatsu vinger of duimdruk. Door druk kunnen reacties en veranderingen in het lichaam ontstaan en kunnen onder andere spanning en vermoeidheid worden weggenomen. De behandeling kan zowel op botten, pezen, spieren,, bloedvaten, lymfevaten, zenuwstelsel, meridianen als op de psyche gericht zijn. Shiatsu helpt het lichaam weer in balans te komen en de energie weer in goede banen te leiden.

Per 30 minuten: 35 euro.
Per 45 minuten: 50 euro
Per 60 minuten: 65 euro
Per 90 minuten: 95 euro

De massage zal plaatsvinden op de locatie van de cliënt.

AGAMA MASSAGE

Aqama massage is een vorm van massage waarbij de cliënt in ruglig op een warm waterkussen op de massagetafel ligt. De massage wordt aan de achterzijde van het lichaam geven waarbij de handen tussen het kussen en de huid zich verplaatsen. Ook de voorkant wordt gemasseerd maar echter niet op het Aqama kussen. Om de handen goed over de huid te laten verplaatsen wordt een goed glijdende tussenstof worden gebruikt, eigenlijk gewoon een hele vette olie zoals b.v. zonnebloemolie. Doordat de huid warm wordt zal de massage-olie goed worden opgenomen. De druk van masseren kan variëren, het lichaam zelf zorgt voor de voornaamste druk maar omdat spieren warm zijn zal ik als Sporttherapeut/masseur dieper in de spieren kunnen komen. De warmte geeft een ontspannend effect, het geklots van het water in het kussen kan een rustgevend   effect geven en de variatie in druk maakt dit tot een ontspannende massage. Tevens is dit ook een uitstekende massagevorm na een stevige inspanning b.v. met hardlopen, sporten, wandelen, werken etc. 

Ook is deze massage goed te combineren met Voetreflexzonemassage.

Per 30 minuten: 37 euro
Per 45 minuten: 52 euro
Per 60 minuten: 67 euro
Per 90 minuten: 97 euro

STOELMASSAGE

Stoelmassage is uitermate geschikt voor bedrijven maar uiteraard ook voor particulieren. Met stoelmassage worden de nek, rug en of schouderklachten verminderd en wordt de vitaliteit en gezondheid gestimuleerd. Voor uw bedrijf kan het zeer interessant zijn om uw medewerkers fit en gezond te houden zodat verzuim afneemt en voor de medewerker is het een heerlijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het levert uw bedrijf zeker wat op, er gaat niets boven vrolijke, energievolle werknemers die op hun beurt weer goed werk afleveren.

Stoelmassage is heel toegankelijk, ik kom met een speciaal ontworpen massagestoel naar uw bedrijf of naar een particulier. Men houdt de kleding aan en ik geef over de kleding heen de massage, het is vooral een drukpuntenmassage. Deze druk geef ik voornamelijk met de duimen en soms ook de ellebogen of onderarmen. Men zal zich door de massages meer bewust worden van de conditie mentale conditie waardoor een vroegtijdige overbelasting sneller te signaleren is en men er mee aan de slag kan.

Neem contact op voor een prijsindicatie en of informatie.

De massage zal plaatsvinden op de locatie van de cliënt.

HOT- STONE MASSAGE

Dit is een massagevorm waarbij gewerkt wordt met warme en eventueel koude stenen. De temperatuur van de stenen waarmee gemasseerd wordt is ongeveer 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt met warm water en de stenen liggen dan in het warme water. Deze vulkanische basaltstenen variëren van 2 centimeter tot 12 centimeter. Om het lichaam te laten wennen aan de warmte en ontspanning worden er 2 warme stenen op het lichaam gelegd en vervolgens het lichaam in gemasseerd met olie om de andere warme stenen goed over de huid te kunnen laten glijden. Ook kan als afsluiting van de koude stenen gebruik worden gemaakt.

Een Hot-stone massage draagt bij aan een positief herstel van het lichaam, helpt afvalstoffen af te voeren, het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Per 60 minuten: 65 euro

Deze massagevorm is nog niet beschikbaar!

KINESIO/ MEDICAL TAPEN

Deze vorm van tapen is in de jaren 70 in Japan en Korea ontwikkeld. Kinesiotape is elastisch en rekbaar tot 140% (zelfde rek als de huid), het kan een aantal dagen op de huid blijven zitten en er kan mee gedoucht worden (tijdens afdrogen wel deppend drogen).

Kinesiotape wordt onder andere gebruikt voor:

 • Verbeteren van de spierfunctie door regulatie van de spiertonus (spierhardheid of spierzachtheid).
 • Verbeteren van de circulatie doordat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.
  Pijndemping.
 • Biedt ondersteuning aan gewrichtsfuncties, kapsels en banden.
 • Heeft een corrigerende functie.
 • Biedt een snellere terugkeer naar de sport of bewegen/functioneren in het dagelijks leven.
 • Hooikoortsklachten
 • Menstruatieklachten
 • Hielspoor klachten
 • Shin splint
 • Etc.

Het tarief voor kinesiotapen is afhankelijk van hoeveel tape er nodig is en of er nog een behandeling aan vooraf is gegaan. Neem contact op voor een prijsindicatie en of informatie.

AQAMA MASSAGE

Aqama massage is een vorm van massage waarbij de cliënt in ruglig op een warm AQAMA kussen gevuld met handwarm water, op de massagetafel ligt. Middels een zeer vette olie wordt de cliënt gemasseerd en mijn handen werken tussen het kussen en de huid van de cliënt. Doordat de spieren warm zijn kunnen ze beter behandeld worden en doordat de zwaartekracht zijn werk doet kan de massage variëren van intensief tot heel ontspannend. Dit uiteraard geheel naar wens van de cliënt of wat op dat moment nodig is voor de cliënt. De voorzijde van het lichaam wordt gelijk meegenomen met de achterzijde, de cliënt hoeft dus niet om te draaien. In principe kan in alle gevallen waarbij warmte een verbetering geeft van de situatie de AQAMA kussen ingezet worden. Er zijn ongemakken waarbij het AQAMA kussen een uitkomst zijn om je weer fit, plezierig en gezond te voelen:

 • Spiervermoeidheid
 • Gespannen spieren
 • Stijve gewrichten
 • Koude voeten/handen
 • Mensen die tijdens een massage moeite hebben om op de rug te liggen
 • Ontspanning bij o.a. voetreflexzonemassage (kussen onder onderbenen/voeten leggen)
 • Ter voorbereiding op actie na een periode van inactiviteit
 • Spierpijn
 • Stress
 • Stijve schouders
 • Vermoeidheid rug/nek
 • Grote kneuzingen (koud kussen)
 • Etc.

Neem contact op voor een prijsindicatie en of informatie.

CONTACT